English | Español
 
L’arlequí i l’estrella
Ver Todos  >


 

 

Autores: Cecília Reñé Reñé, Conchita Botines
Idioma: Catalán (También disponible en otros idiomas).
Categoría: Niños
Formatos: Ebook, tapa blanda
Publicado:
Jul 24, 2013

Sinopsis:
A partir del viatge al Planeta Terra d’una jove estrella curiosa i vivaç, es desenvolupa una tendra història que, a nivell metafòric i senzill a la vegada, ens transmet valors imprescindibles per a creure en un mateix i ser més feliç.

Així doncs, tant en la prosa narrativa com en el llenguatge poètici musical dels personatges, podem descobrir i treballar amb els infants els següents valors: l’autoestima; la confiança en un mateix i en els altres; la delicadesa i el respecte; l’amistat; i l’empatia, per tal de saber sentir i comprendre a fons les necessitats dels que ens envolten.

Aquest conte és un recurs molt útil a l’escola en temps de Carnaval, però podem aprofitar-lo per a donar un matís diferent i més profund a partir d’aquesta celebració. Pot ser sens dubte, oportú en qualsevol altra època de l’any, perquè sempre és oportú, valgui la redundància, aprendre a ser millor.

Quant a la il·lustració, una explosió d'alegres i delicioses escenes celestes i terrestres, fan que el llibre prengui forma i ens porti a un món multicolor i ple de fantasia, en el que cada paisatge, cada mirada porta l'empremta de l'amor tendre i romàntic, a la vegada que alegre i espectacular.

 
 
© 2017 Cognitio, LLC.